Sou a: Inici / Activitats / Activitats docents / Intercanvi d'experiències / VII Trobades d'intercanvi d'experiències

VII Trobades d'intercanvi d'experiències

Experiències presentades per l'IES Puig Castellar

VIII Trobades d'intercanvi d'experiències pedagògiques

Experiències presentades per l'IES Puig Castellar

  • Taller de l'hort. Experiència de l'UAC dirigida i presentada per Imma Vilar. Aquesta experiència realitzada al llarg del curs 2003-2004 pels alumnes de l'UAC, unitat integrada al grup classe, es realitza en forma de taller, amb activitats pròpies d'horticultura, a més de cuina i recol·lecció de productes de l'hort, autòctons i marroquins.  Aquests alumnes també han construït una cuina en el seu taller.
  • El método de la indagación, per Francisco Gallardo. Aquest mètode té com a objectius induir a l'afany d'investigació de l'alumnat, estimular la seva curiositat i propiciar unes classes més participatives. Es desenvolupa en l'àrea de llengua castellana, més concretament, amb els continguts de morfosintaxi.
  • Mediació escolar i resolució de conflictes. Experiència presentada per la coordinadora de mediació, la professora Imma Vilar. Els objectius de l'experiència són estimular la participació de l'alumnat en la resolució de conflictes, potenciar la figura del mediador escolar i treballar la cultura de la pau i la convivència. L'experiència de posada en marxa del servei de mediació en el centre es presenta amb la participació de dos alumnes que han participat en la mediació, Rubén Ortuño i Elena Pazos.