Botifarrada 4.0

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T16:49:50+01:00

Aquest curs com ja comença a ser habitual quan arriba el bon temps, l'alumnat i el professorat de formació professional de l'Institut Puig Castellar celebrem una acte esportiu amb barbacoa inclosa.

Enguany el dia 7 de maig va tenir lloc la quarta edició d'aquest esdeveniment lúdic que per primer cop va incloure pràctiques de Zumba.

Com podreu veure també ens van acompanyar els alumnes i professors de l'intercanvi amb Romania, que aquests dies es trobaven entre nosaltres.

La nostra valoració és francament bona, i per tal de compartir aquest moment amb tots us deixem les fotografies d'aquesta Botifarrada 4.0.

Adrià Trujillo

 

 

El passat 7 de maig va tenir lloc, com ve sent una tradició en els darrers anys, la Botifarrada Esportiva de Cicles.

Acabant una mica abans les classes del matí, l'activat va començar cap a les 13:00 i va acabar cap a les 17:00, començant així una mica més tard les classes de la tarda.

Amb la coordinació de l'alumne Rubén Parralejo i la col·laboració del professorat d'Educació Física (que van proporcionar tot el material que es va necessitar), es van organitzar tornejos de diferents esports com futbol, bàsquet o ping-pong i també activitats no competitives com bàdminton i zumba.
A més, va haver alumnes que es van implicar d'altres maneres a la diada com per exemple animant o fent fotografies i vídeos.

Com a novetat molt remarcable d'aquest any va ser l'activitat de zumba que, a proposta d'alumnes de Gestió Administrativa, va estar dirigida de manera molt professional per la professora Carme Roch i l'alumna Mireia Galindo.

Cap a la meitat de la jornada, tampoc van faltar les botifarres amb pa amb tomàquet (i all-i-oli! gentilesa de l'alumna Reyes) amb les que un bon equip de voluntaris sota la direcció del Xef Gerard van fer passar la gana als presents de la millor manera. I tot això, alhora que van preparar una paella en honor als alumnes Romanesos convidats aquesta setmana a l'institut (en retorn de l'intercanvi fet al seu país mesos abans).

Cal dir (i és d'agrair!) que no van ser pocs els professors que van participar a les diferents competicions, activitats i logística de la Botifarrada Esportiva.

A destacar així mateix l'augment de participació de les noies de cicles, que esperem que pugui anar a més els propers cursos.

I per acabar de fer cinc cèntims del que va passar durant la jornada, podeu veure el recull d'arxius (de fotografies i vídeos) compartits per Víctor i les alumnes Carlota Santamaría i Madalina Birlea.

Esperem que la Botifarrada Esportiva tingui continuïtat en els propers anys, per (més enllà de les activitats estrictament acadèmiques) contribueixi a seguir donant vida al nostre INS Puig Castellar.

Xavier Cruz