EL 1r d'ESO, AL PREMI DE "POESIA SOLIDÀRIA"

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T17:49:54+02:00

Aquest any el Puig, impulsat pel professor José Luis Budria, ha decidit participar en la XVI convocatòria del premi “Poesia solidaria” de POESIA EN ACCIÓ amb la participació de nois i noies de 1R. d'Eso i amb la grata sorpresa que dos dels dibuixos aportats han estats seleccionats per formar part del llibre que any rere any publiquen.                                   

Enguany la XVI  Marató de Poesia en Acció la celebren el dissabte 13 de juny al Pati Manning, Espai de Cultura (Montalegre, 7). Allà us hi esperem a tots per celebrar la nostra diada solidària. Els beneficis d’aquesta marató solidària seran per a la Fundació “La bona voluntat en acció” dedicada a ajudar a la mainada d'un barri de Barcelona, amb un alt nivell de residents estrangers

Els poemes seleccionats s’han recollit en un llibre, la venda del qual servirà per a contribuir a aquesta causa solidària (preu del llibre: 12 euros).

Durant tot el dia hi haurà diverses actuacions com contacontes, monòlegs teatrals, cançons tradicionals, i diferents tallers per reforçar d’una forma lúdica els valors humans.

No us perdeu el dinar multi-cultural que tindrà també una finalitat benèfica. Per 8 € els adults i 5 € els petits podreu tastar la millor cuina d’arreu del món.

Estem doblement contents d'haver participat en aquesta iniciativa que encaixa plenament en el projecte educatiu del centre i a més poder contribuir amb una causa solidària que conjuga la poesia amb la solidaritat.