Sou a: Inici

Benvinguts al Puig, benvinguts a la nostra pàgina

 

 

 

 


RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L’AMPA

Benvolgudes mares, benvolguts pares,

Us convoquem a una assemblea extraordinària de l’AMPA el dia 7 de juny a les 17:30 a l’institut.

Us necessitem: a final d’aquest curs 16/17, deixa l’AMPA gran part de la junta directiva actual, perquè els seus fills finalitzen la seva etapa acadèmica de secundària. Necessitem que us impliqueu en la  renovació de la junta.

Els pares i mares que en vulgueu formar part heu de comunicar el vostre interès al correu de l’AMPA ( ) abans del 30 de maig.

Tant si us presenteu per a la junta com si no, acudiu a l’assemblea: la vostra participació és imprescindible per al bon funcionament de l’AMPA, i l’AMPA és imprescindible per al bon funcionament de la comunitat educativa.

Gràcies,
Junta directiva de l'AMPA.


REBECA VARES, DE 1r D'ESO, PREMIADA A LA 2ª GALA DE L'ESPORT COLOMENC

REBECA VARES, DE 1r D'ESO, PREMIADA A LA 2ª GALA DE L'ESPORT COLOMENC


ACTE DE COMIAT DE L'ALUMNAT GRADUAT DE BATXILLERAT

IMG_0712.JPG IMG_0713.JPG


 

Alumnes, professors, pares i mares d’alumnes, antics alumnes, amics del Institut Puig Castellar... sigueu benvinguts al vostre institut, la vostra segona casa. Visiteu amb nosaltres cadascun dels racons de la nostra pàgina web: segur que hi trobareu algun motiu per a la felicitat.

Algunes de les seccions que actualment hi podeu trobar són:

 

 

Aquesta pàgina web és activa, dinàmica i oberta; els seus continguts poden canviar d'un dia a l'altre, doncs està sometsa a revisió permanentment. Per qualsevol comentari o suggeriment sobre el seu contingut, adreceu-vos a... webpuig@iespuigcastellar.xeill.net