EXITOSA TANCADA DE LES ESCOLES I INSTITUTS DE SANTA COLOMA EL DIA 25 D’ABRIL

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T17:43:39+02:00

Alhora que nombroses escoles i instituts de Catalunya i tot Espanya, el passat 25 d’abril un nombrós grup de pares i mares, mestres, professorat i alumnes de totes les escoles i instituts de Santa Coloma es van tancar al Puig per protestar per les ominoses retallades que està patint l’educació i els serveis públics en general, a causa de les quals les condicions de vida de la gent corrent, de tots nosaltres, empitjoren inexorablement, i s’endarrereix la superació de la crisi econòmica.

La jornada reivindicativa va començar amb una manifestació que va arrencar de la Plaça de la Vil·la i que es va dirigir a l’Institut. Un cop allí i després de berenar, hi va haver una xerrada en què van intervenir representants sindicals de CCOO i CGT i l’articulista de Rebelión.org i professor d’institut Salvador López, així com tothom del públic que hi va voler participar. Tot seguit es va fer un passacarrers reivindicatiu pels carrers del voltant de l’institut, i després una assemblea en què es va informar de l’exitós seguiment de la jornada a tot Espanya, així com s’hi van formular i debatre diverses propostes de lluita futura.

Després va ser l’hora de sopar i conversar amigablement, fins a l’hora d’ajeure’s als matalassos del gimnàs a dormir o, si més no, a recobrar forces per l’endemà.