Noticies

Noticies del lloc

Som diferents, som únics.

Exposició dels alumnes de 4t de l'ESO en el marc de la matèria de Cultura i Valors Ètics: L’expressió de la identitat és plural i cadascú l’expressa com vol, com pot, com sap o com la sent.

SOM AMICS DE LA UNESCO!

El curs passat el Puig va participar en el XVIè Certamen literari escolar en llengües d'origen, que cada any organitzen els Amics de la UNESCO de Barcelona.

The Vet Learner Journey 2020

Un grup de professors d'FP del Puig Castellar participen en la 3ª Edició del "Vet Training Event". #ERASMUS+ 🇪🇺 🇫🇷 🇳🇱 🇵🇱 🇮🇹 🇪🇸

Informació flexibilització opcionalitat exàmens i matrícula PAU

Us adjuntem el document "PAU 2020-Centres". En aquest document figura la informació referent a la flexibilització en l'opcionalitat dels exàmens de PAU. També trobareu la informació específica per a cada matèria al canal universitats, a l'apartat de matèries. Així mateix, us comuniquem que la matrícula de la Prova d'Accés a la Universitat per als alumnes de cicle formatiu de grau superior serà del 15 de maig al 15 de juny. Aquesta i més informació la teniu disponible al canal universitats (http://universitats.gencat.cat/ca/pau/).