Serveis del centre col·laborador

per admin darrera modificació 2023-11-02T11:31:57+02:00
Informació sobre els serveis que dóna el centre col·laborador. Els exàmens es fan al centre col·laborador escollit. Com contactar amb el responsable de l'IOC al Puig Castellar.

Logo IOC

Els serveis que dóna el centre col·laborador (tret dels exàmens) són bàsicament de gestió, perquè a l'IOC quasi tot es fa telemàticament; tant la matrícula com l'aprenentatge.

 

Com us podem ajudar des del Puig?

  1. Com que la matrícula sovint planteja molts dubtes, us ajudem a resoldre'ls (quines assignatures us convé fer, quines podeu convalidar, etc). Si ho preferiu, podeu venir a l'institut i el responsable de l'IOC al Puig us ajudarà a fer-la.
  2. Ens podeu lliurar a nosaltres la documentació que se us demana, en els terminis que s'estipulin
  3. Si us trobeu amb problemes telemàtics quan comença el curs o durant, teniu a l'abast el responsable del Puig com a mediador amb la seu central de l'IOC.

 

Al centre col·laborador que heu escollit, hi fareu els exàmens presencials.

El curs és tot telemàtic, i per internet podreu contactar amb els tutors, que us resoldran els dubtes de les matèries. Però els exàmens (de final de semestre per al Batxillerat i de final de curs per al Curs de Preparació de les PACFGS) es fan al centre col·laborador escollit, en les dates i hores que s'estipulen oportunament.

Tota la informació que pugueu necessitar ( dates de matrḯcula i com fer-la, futures dates d'exàmens, etc.) la trobareu a la pàgina web de l'IOC: http://ioc.xtec.cat

 

Sobre les PACFGS (Proves d'Accés als Cicles Formatius de Grau Superior) i el Curs de Preparació.

Sapigueu que la nota global que obtingueu al Curs de Preparació de les PACFGS us valdrà un 20 per cent per a les Proves d'Accés, sempre que hi obtingueu un mínim de 4.

Podeu obtenir informació sobre les Proves d'Accés (les dates de matrícula, models d'exàmens, etc.) a la pàgina: http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio Aneu a l'apartat "Proves" a la columna de l'esquerra, i allà trobareu les "Proves d'accés".

 

Com contactar amb el responsable de l'IOC al Puig?

L'actual responsable de l'IOC al Puig Castellar és Pau Navarro. Us hi podeu posar en contacte per telèfon (93 391 61 11), però és preferible i més còmode contactar amb ell per internet a l'adreça electrònica: pnavarr4@elpuig.xeill.net.