Ana Freire - Conferència - 26/11/19

per Daniel Martinez darrera modificació 2020-03-25T14:34:43+01:00

Ana Freire (Rábade, 1983) és doctora en informàtica, investigadora i docent a la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona. En 2015, va rebre el premi Big Data Talent Awards a la millor Tesi Doctoral en Big Data. És cofundadora de wisibilízalas, un concurs destinat a instituts d'Espanya i Llatinoamèrica per a donar més visibilitat a la dona actual en les TIC.

Freire acaba de guanyar el Premio al talento joven femenino que atorga la Fundació de la Real Academia de las Ciencias. Al febrer va ser nomenada pel Business Insider com una de les 23 joves encarregades de liderar la revolució tecnològica, tres mesos després va guanyar el prestigiós Ada Byron Jove de la Universitat de Deusto i ara es troba en l'última fase de desenvolupament d'un algoritme capaç d'identificar conductes suïcides a Twitter.

L'INS Puig Castellar estem molt contents de poder assistir a una conferència d'Ana Freire el pròxim dimarts 26 de novembre de 2019 a les 16h en la sala d'actes de l'institut. Ana ens parlarà sobre la seva experiència en temes com la presència femenina al sector tecnològic, wisibilízalas, BigData i intel·ligència artificial, entre altres.

Esteu tots convidats!


Presentació: Aprendiendo a ser científic@s de datos


ana-freire-conferencia.png