Sou a: Inici / Usuaris / Institut Puig Castellar / Curs 2011-2012 / Exposició Josep Mercadé

Exposició Josep Mercadé

Exposició d'escultures del professor Josep Mercadé

El proper dijous dia 7 de juny, a les 19.30 h, el professor Josep Mercadé, conjuntament amb altres escultors, inaugura una exposició sobre el foc al Centre Cívic  Barceloneta (Conrreria, 1-9, M. Barceloneta). A les 8 menys cinc començarà una performance d'una noia que ballarà a l'entorn de les obres i després Josep Mercadé en farà una altra que parlarà de l'amor com a foc, amb versos de Spender, africans, Francisco de Rioja, Sant Joan de la Creu i Quevedo, al llarg de la qual s' aniran encenent i apagant unes espelmes. Aquesta exposició es repetirà en un espai més gran a La Farinera del Clot el setembre.

Si els professors i amics del Puig Castellar i antics alumnes del professor Mercadé volguessin assistir-hi, a ell li faria gràcia que particepessin en la performance. Ell donaria una espelmeta i un full on s' indicaria en quin moment s'ha d'encendre l'espelma en el seu ciri i, amb ella encesa, encendre una de les 14 petites llànties que hi haurà al voltant de l' escultura. Després, també en el mateix ordre que també s' indicarà al full, s'ha d' anar apagant l'espelmeta al mateix temps que ell apagui les 14 llànties, una a cada vers del sonet de Quevedo. Molt fàcil. Com diu el professor Mercadé:

"Si no podeu venir o no us ve de gust, cap problema, però m agradaria que, si veniu, m'ho diguessiu per saber amb qui compto. Llavors ens trobaríem a l' exposició a les 7, 45 per concretar l'actuació.
Moltíssimes gràcies.


[Veure el blog de Josep Mercadé: www.josepmercaderiambau.blogsport.com ]

[Veure la pàgina del professor Josep Mercadé.]