Apadrinament d'un ximpanzé

Com a resultat de la campanya de reciclatge de mòbils al nostre institut per protegir els ecosistemes africans, hem salvat i apadrinat un ximpanzé, Kauka, del centre de rehabilitació creat per l'Institut Jane Goodall a Tchimpounga, República del Congo

El passat 25 d'octubre de 2011, a iniciativa del Seminari de Biologia i Ciències de la Terra, vam començar a difondre en una entrada del blog del Puig les propostes i activitats de l'Institut Jane Goodall per protegir els ecosistemes africans. Entre les propostes que fa aquesta institució destaca la de recollir mòbils i altres aparells electrònics per poder aprofitar el coltan amb el qual funcionen. Aquesta proposta s'acompanyava d'una altra per salvar ximpanzés a canvi dels diners guanyats pels aparells recollits.

Gràcies a l'empenta i a la tenacitat de la professora Iolanda Moneo, del Seminari de Filosofia, que va fer seva aquestes iniciatives i va encarregar-se de coordinar la recollida de mòbils al nostre institut i d'enviar-los a la Fundació Jane Goodall, hem pogut salvar i apadrinar un simpàtic ximpanzé. Es diu Kauka, "Sec", en la llengua local de Tchimpounga (República del Congo), on l'Institut Jane Goodall té un centre de rehabilitació per aquest tipus d'animals. Aquí teniu una fotografia de Kauka:

Gràcies a totes les persones que amb la seva generositat han fet possible aquest petit somni de salvar i apadrinar al petit Kauka!

Per veure el certificat i tota la resta d'informació sobre Kauka, seguiu aquest enllaç.