Sou a: Inici / Usuaris / Marcos Alcocer / Notícies / Curs_2014-15 / Vídeo de la conferència de Rafael Poch-de-Feliu: «El conflicte d'Ucraïna»

Vídeo de la conferència de Rafael Poch-de-Feliu: «El conflicte d'Ucraïna»

El passat divendres, dia 14 de novembre, i gràcies la gestió del nostre company Salvador López Arnal, va visitar El Puig el periodista Rafael Poch-de-Feliu. El tema de la conferència va ésser «El conflicte d'Ucraïna», del que l'articulista i historiador ens va oferir una visió diferent i més en profunditat de la que normalment ens proporcionen els mitjans de comunicació a l'ús.

Dividida en dues parts, la xerrada va començar amb una petita introducció sobre Ucraïna i la seva relació històrica amb Rússia, per després aprofundir en les raons geopolítiques del conflicte.

Oberta a tota Santa Coloma, la trobada va reunir professorat i estudiants del Puig, part de la ciutadania del municipi i una representació de l'Ajuntament, el que va donar peu en acabar la intervenció del ponent a un interessant col·loqui.

Sense més preàmbuls us deixem amb la conferència, que parla per si mateixa i que va ésser enregistrada en la seva totalitat. Agraïm des d'aquí la generositat d'en Rafael Poch-de-Feliu per donar el seu consentiment per publicar-la.

 

Enllaços: