Sou a: Inici / Usuaris / xavierescola / Notícies / Sortida al Club Nàutic Bétulo dels CFGM de 1r

Sortida al Club Nàutic Bétulo dels CFGM de 1r

Sortida al Club Nàutic Bétulo dels CFGM de 1r 2014-2015

El passat 7 d'octubre es va realitzar la sortida a Badalona al Club Nàutic Bétulo amb tot l'alumnat de primer curs dels cicles formatius de grau mig de l'institut.

Per arribar fins allà, ho vam fer amb metro i caminant, aprofitant per passar per la plaça de la vila de Badalona (on ens vam fer una foto de grup) i passejar pel famós i comercial Carrer del Mar.

2014-10-07.1-retallada-

Després de fer un entrepà a la platja, ja al club nàutic van realitzar el que anomenen un "bateig de mar", consistent en dues activitats d'una hora: una de vela i una de kayak, guiades en tot moment per monitors.

Es van fer dos grups i alhora que uns feien vela els altres feien kayak.

En l'activitat de vela, els monitors van explicar les diferents parts i elements de l'embarcació, van ensenyar una mica de vocabulari nàutic, van mostrar les maniobres bàsiques i van donar algunes nocions de com orientar la vela per aprofitar el vent. Fet això, van fer-se a la mar repartits en les diverses embarcacions.

D'altra banda, en l'activitat de kayak, els monitors van mostrar la correcta col·locació a l'embarcació, com agafar i fer anar el rem, com girar l'embarcació des de l'aigua en cas de que tombi i com pujar-hi també des de l'aigua. A continuació, a raó de 2 o tres persones per kayak, van anar a posar en pràctica el que els acaben d'explicar. Val a dir, que més d'un i més d'una van haver de posar en pràctica totes les coses... i alguns més d'una vegada! ;)

2014-10-07.2  2014-10-07.3

Una vegada acabades les activitats amb monitors, va tocar fer-se una dutxa i canviar-se.

El matí va acabar a la platja menjant un entrepà i fent un partit d'ultimate amb un disc volador mentre alguns feien uns tocs amb una pilota de futbol i altres feien petar la xerrada.

Finalment van "plegar veles" i van tornar tal i com havien vingut, això sí, una mica més cansats i sobretot més feliços.