Sou a: Inici / Usuaris / xavierescola / Notícies / Sortida al Club Nàutic Bétulo dels CFGM de 1r

Sortida al Club Nàutic Bétulo dels CFGM de 1r

Sortida al Club Nàutic Bétulo dels CFGM de 1r


El passat 29 de setembre es va realitzar la sortida a Badalona al Club Nàutic Bétulo amb l'alumnat de primer curs de Cicles Formatius de Grau Mitjà. Una activitat de tutoria que ens va servir per conèixe'ns millor en un entorn molt diferent al del dia a dia a l’institut.

Per arribar fins al club nàutic, ho vam fer amb metro i caminant, passant per la plaça de la vila de Badalona i passejant pel famós i comercial Carrer del Mar fins arribar a peu de platja.

 

 

Després de fer un entrepà al costat del mar, ja al club nàutic van realitzar el que anomenen un "bateig de mar", consistent en dues activitats d'una hora: una de paddle surf gegant i una de kayak, guiades en tot moment per monitors.

Es van fer dos grups i alhora que uns feien paddle surf els altres feien kayak.

En l'activitat de paddle surf, els monitors van explicar i van mostrar les maniobres bàsiques i van donar algunes nocions de com encarar les onades. Fet això, van fer-se a la mar repartits en les diverses taules de surf molt grans.

D'altra banda, en l'activitat de kayak, els monitors van mostrar la correcta col·locació a l'embarcació, com agafar i fer anar el rem, com girar l'embarcació des de l'aigua en cas de que tombi i com pujar-hi també des de l'aigua. A continuació, a raó de dues o tres persones per kayak, van anar a posar en pràctica el que els acabaven d'explicar. Val a dir, que més d'un i més d'una van haver de posar en pràctica totes les coses... i alguns més d'una vegada! ;)

 

   

  

 

Acabades les activitats amb monitors, va tocar fer-se una dutxa i canviar-se.

El matí va acabar a la platja fent un partit de futbol mentre alguns menjaven un entrepà i altres feien petar la xerrada.

Finalment van "plegar veles" i van tornar tal i com havien vingut, això sí, una mica més cansats i sobretot més feliços!