Sou a: Inici / Usuaris / xavierescola / Notícies / Trekking per Serralada de Marina (CFGM 2ns)

Trekking per Serralada de Marina (CFGM 2ns)

El passat 6 d'octubre, els Cicles Formatius de Grau Mitjà de 2n curs van fer una sortida de tutoria per la Serralada de Marina.

Sortint de l'Institut a les 10:30, vam començar a pujar des de la L9 del metro per les diferents escales mecàniques així com el Funicular fins arribar a la primera parada: la Torre de control. Des d'allà vam gaudir de les vistes i vam poder veure el recorregut que ens disposàvem a fer.

Reprenent la marxa, vam caminar fins a l'entrada del recinte del Poblat Ibèric del Puig Castellar, on vam aprofitar per fer-hi una visita comentada (lleugerament semblant -i en versió reduïda- a les que s'hi realitzen cada any el primer cap de setmana d'octubre). 

Des del centre del poblat, que coincideix amb la part més alta, vam poder esmorzar tot gaudint de les espectaculars vistes que se'ns ofereix de les viles del voltant: Santa Coloma, Barcelona, Montcada, Badalona,...

Havent agafat forces, vam passar per la Cova d'En Genís tot dirigint-nos cap a la Zona d'Esplai Les Escoles. Una àrea ample amb taules de pícnic que ens va ser útil per dur a terme una competició entre els grups classe participants a la sortida. Entre les proves realitzades podem citar-ne aquestes: de memòria (fer parelles de cartes amb dibuixos d'objectes quotidians dels Íbers), de força (amb la corda «estira-i-afluixa»), de coordinació (el «saltamartí»), de confiança (cursa a cegues cap als companys), d'estratègia/esport (partida de «ultimate frisbie»). Val a dir que competició va ser molt intensa amb uns participants molt motivats!

  Acabada la competició, vam enfilar el darrer tram de la marxa. Tot passant per la Font de la Bota vam tornar a l'Institut, on vam arribar cap a les dues del migdia, una mica cansats però satisfets!

Veient com va anar, tal vegada no sigui la darrera sortida de Cicles a la Serralada de Marina! ;)