Primera jornada esportiva del institut Puig Castellar

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2023-06-27T00:28:17+02:00
El passat 6 de juny els alumnes de tercer, concretament els de l'optativa d'esports, van organitzar amb èxit la primera jornada esportiva de l'institut Puig Castellar, dirigida a tot l'alumnat de primer i segon d'ESO. 😁 🤪 🥇 🥈 🥉 🏆 🤾 🤸 🧗 ⛹️ 🤹‍♀️

Aquest esdeveniment va ser una ocasió emocionant per a tots els estudiants pel fet de participar en diverses activitats esportives i promoure un estil de vida saludable.

IMG-20230620-WA0016 (1).jpg

La diada esportiva va constar d’una cursa de 900 metres al parc de Can Zam. El recorregut va permetre els participants gaudir del seu entorn proper mentre podien desafiar-se físicament i donaven el millor de si mateixos. I després de la cursa, els alumnes van ser dirigits a diverses estacions situades al costat del riu Besòs i dins de les instal·lacions de l'institut. Tot això va permetre proporcionar als joves una oportunitat d'explorar disciplines esportives alternatives tot gaudint de la seva pràctica.

Els alumnes de tercer van ser els encarregats de la gestió del projecte. Van haver de realitzar tasques com la creació d'un logotip distintiu per a l'esdeveniment, l'elaboració de cartells publicitaris atractius, la preparació de dorsals per als participants i l'elaboració d'un pressupost per garantir una gestió adequada dels recursos econòmics.

A més, van assumir la responsabilitat de la logística i organització del dia de l'esdeveniment. Van dissenyar el circuit de la cursa, determinar les ubicacions de les estacions d'activitats, assignar tasques als membres de l'equip i coordinar els desplaçaments i l'horari de la jornada. També van treballar àrduament per obtenir premis i obsequis per als participants de la cursa, establint contacte amb diverses organitzacions i entitats com Esportsgramenet de l'Ajuntament de Santa Coloma, la Diputació de Barcelona, Ferrolan i la Creu Roja.

La realització d'aquest projecte de molt gran avast va requerir la col·laboració i el suport dels alumnes del servei comunitari de quart, així com de diverses organitzacions i entitats. Gràcies a aquesta col·laboració, els alumnes de l'optativa d'esports van poder oferir una jornada esportiva inoblidable per a tot l'alumnat de l'institut, promocionant valors com el treball en equip, l'esforç personal, el respecte per la salut i el benestar físic. Sens dubte, aquesta experiència va ser un èxit rotund i un exemple de l'empoderament dels estudiants per aconseguir metes conjuntes. 

Gràcies a @Esportsgramenet, @Ferrolan i @CreuRoja.