Laia Marcos: 9.9 a la Selectivitat 2019-2020

per Adoracion Canal darrera modificació 2021-01-20T18:38:24+02:00
Laia Marcos accedeix a la carrera que vol escollir, Medicina a la UB al Campus Clínic. ##ENHORABONA! 👍

La nostra alumna del segon de Batxillerat Científic, Laia Marcos Cañal, ha estat una de les cinc que han empatat amb la nota més alta de Catalunya a les proves de les PAU 2019-2020, amb un 9.9 en la fase comuna i un total de 13.96 per a la nota d'accés a la carrera que vol escollir, medicina a la UB al Campus Clínic.

La trajectòria de la Laia al nostre centre ha estat plena d'èxits: des dels múltiples premis de Sant Jordi que ja des de primer d'ESO ha guanyat, el pas a la primera fase del Fem Matemàtiques a primer d'ESO, el segon premi al concurs de Saló del Còmic a segon d'ESO, la seva compactació de la durada de l'etapa educativa (passant al quart d'ESO), on va ser preseleccionada al programa Joves i Ciència, guanyadora dels Jocs Florals de la seva categoria a Santa Coloma de Gramenet a 4t d'ESO, el primer premi literari "de 14 a 20" organitzat per la nostra AMPA, entrant en el programa "Bojos per la ciència" amb l'especialitat "Bojos per la medicina" a primer de Batxillerat, i al programa Batx2Lab a segon de Batxillerat, fins el primer premi de la URL a treballs de recerca en la modalitat de ciències amb el seu treball titulat "Implementació i calibratge de pròtesis robòtiques i biòniques de dit".

Tota la comunitat del Puig Castellar estem orgullosos d'haver compartit amb tu, Laia, tot aquest temps. T'hem vist crèixer, i és una gran satisfacció per a nosaltres que finalment puguis aconseguir el teu somni: entrar a estudiar medicina a la UB al Campus Clínic. Enhorabona!