MEGAESCRIPTORS I MEGAESCRIPTORES DEL PUIG

per Adoracion Canal darrera modificació 2020-06-26T16:10:40+02:00

Enguany, 12 alumnes del Puig han participat en el Concurs de nanorelats en el marc del Vè Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10alamenos9. L'objectiu d’aquest certamen consisteix a fomentar en la comunitat educativa l'interès pel món a escala nanomètrica, el denominat nanomon, que malgrat la seva mida diminuta, és molt divers i interessant. Aquest any, es van presentar a concurs 85 nanorelats en llengua catalana, 43 en la categoria de Batxillerat i 42 en la categoria d’ESO.

 

En una primera fase del concurs, un jurat va seleccionar 10 semifinalistes per la categoria d’ESO i 10 més per a la categoria de Batxillerat. I en aquesta primera selecció, 5 alumnes del Puig van ser escollits! Moltes felicitats, Rose Marie Borrás, Amira Kerkoudi, Marina Martínez, Marta Pérez i Pau Sánchez!

 

Dijous 25 de juny es va celebrar l’acte en què es van comunicar els guanyadors del concurs. Inicialment, es van donar a conèixer els 3 finalistes d’ESO i els 3 finalistes de Batxillerat. I el nostre institut hi va tornar a ser representat, aquest cop, pel Pau Sánchez a la categoria d’ESO, i per la Rose-Marie Borrás a la categoria de Batxillerat. Moltes felicitats de nou!

 

Per acabar, des de l’institut volem felicitar a tots els nostres escriptors i escriptores que vau voler participar en aquest concurs. Amb els vostres nanorelats heu demostrat que la Ciència i la Literatura són unes molt bones companyes de viatge! Felicitats i moltes gràcies!

 

I perquè tothom pugui gaudir dels nanorelats dels nostres alumnes finalistes, cliqueu-ne els títols:

Breu història d’un electró, de Marina Martínez

L’àtom d’oxigen, de Marta Pérez

La lluita per la conquesta, de Rose-Marie Borrás

Un món descobert, d’Amira Kerkoudi

Una millora en el món, de Pau Sánchez

 

VISCA LA LITERATURA CIENTÍFICA!