SOM AMICS DE LA UNESCO!

per Adoracion Canal darrera modificació 2021-01-20T17:00:27+01:00
El curs passat el Puig va participar en el XVIè Certamen literari escolar en llengües d'origen, que cada any organitzen els Amics de la UNESCO de Barcelona.

El curs passat el Puig va participar en el XVIè Certamen literari escolar en llengües d'origen, que cada any organitzen els Amics de la UNESCO de Barcelona. Aquesta entitat, fidel a l’ideari de la UNESCO, aposta pel diàleg i el respecte com a eines de convivència en una societat democràtica, i treballa en els camps de l’educació, la ciència i la cultura. 

En aquesta darrera edició, el tema dels treballs era El canvi climàtic, i 21 alumnes d’ESO i Batxillerat del nostre institut hi van presentar uns treballs magnífics en 11 llengües d’origen diferents: alemany (1 treball), anglès (1 treball), àrab (4 treballs), armeni (1 treball), bengalí, (1 treball), català (1 treball), espanyol (7 treballs), panjabi (2 treballs), portuguès (1 treball), romanès (1 treball) i urdú (1 treball). 

Aquest desembre, els participants han rebut un diploma de reconeixement. A tots i totes, moltes felicitats i moltes gràcies per la vostra participació!! I d’entre els participants, la nostra alumna Nour Belhadj (del 103) ha estat premiada per la seva poesia “La terra té calor, té fred, té set”, en llengua àrab. Enhorabona, Nour! 

Gaudiu dels versos de la Nour, clicant als enllaços!

Poesia de la Nour en àrab

Poesia de la Nour en català

VISCA LES LLENGÜES D’ORIGEN!