Caminata a Montserrat

per Daniel Martinez darrera modificació 2022-02-06T19:18:00+02:00
Els alumnes de CFGS d’AIF, ASIX i DAM de caminata per Montserrat: Monistrol - Abadia - Sant Jeroni. ## ⛰️🚶‍♀️🚶‍♂️

El passat 28 d’octubre, els CFGS d’AIF, ASIX i DAM vam encetar la caminata d’inici de curs per Montserrat. Enguany és la primera vegada que es puja aquest cim i ha estat una experiència molt enriquidora que ens anima a repetir el pròxim curs.

Molts dels alumnes ja van participar a la caminata per la serralada de marina quan cursaven grau mitjà i engrescats per aquella experiència es van animar a anar més enllà i coronar el mirador de Sant Jeroni, el cim més alt de Montserrat.

Aquesta vegada vam poder triar entre dos itineraris per gaudir d’una jornada de senderisme i cultura per Montserrat:


Itinerari - Senderisme
L'autocar farà una parada en Monistrol i des d'allí començarem a pujar cap a l'Abadia de Montserrat (720m d'altitud, 2h). Farem un descans, una visita ràpida i reprendrem la marxa amb la resta del grup cap al mirador de Sant Jeroni: 4h, a 1236m d'altitud.

Itinerari - Cultural
L'autocar farà la seva última parada en el pàrquing de l'abadia de Montserrat, on ens recollirà per a la tornada. Una vegada en l'abadia, mentre arriba el grup que puja caminant, es podrà visitar el monestir, la moreneta i altres llocs d'interès que queden a una distància relativament pròxima al temple, així com les paradetes amb els formatges i la mel i mató típics del lloc, cafeteria, etc. Una vegada arribi el grup que puja caminant, tots reprendrem la marxa cap al cim de Montserrat.

Ruta circular Abadia de Montserrat -> Sant Jeroni
Track GPS

Montserrat 2021