Caminata a Montserrat 2023

per Daniel Martinez darrera modificació 2023-11-22T13:17:52+02:00
Els alumnes de CFGS d’ASIX, DAM i DAW de caminata per Montserrat: Abadia - Mirador de Sant Jeroni. ## ⛰️🚶‍♀️🚶‍♂️

El passat 16 de novembre, els CFGS d’ASIX, DAM i DAW vam encetar la caminata d’inici de curs per Montserrat. Enguany tornem a pujar aquest cim i ha tornat a ser una experiència molt enriquidora que ens anima a repetir el pròxim curs.

Molts dels alumnes ja van participar a la caminata del curs 22-23 i engrescats per aquella experiència es van animar a coronar novament el mirador de Sant Jeroni, el cim més alt de Montserrat.

Enguany vam tornar a gaudir d’una jornada de senderisme i cultura per Montserrat:


Abadía - Mirador de San Joan - Agulla de Santa Magdalena - Sant Jeroni
L'autocar ens va portar fins el pàrquing de l'abadia de Montserrat a 720m d'altitud. Vam esmorçar a la plaça de l'abadia i a las 11:15h vam iniciar la marxa cap al mirador de Sant Joan.

Un cop allà, tenint aquest punt de trobada com a referència, ens vam desviar de la ruta principal per coronar l'agulla de Santa Magdalena, que va ser fàcil, però amb un component de dificultat interessant, havent d'anar ajupits, ajudant-nos de les mans i agarrats d'una corda en alguns punts.

Tornant al mirador de Sant Joan, allà vam fer una parada per dinar i seguidament vam reprende la marxa cap al cim de Montserrat, el miradode de Sant Jeroni a 1236m d'altitud.

Itinerari - Cultural
Els més àgils en fer el cim, mentre arribaben la resta de companys van poder visitar el monestir, la moreneta i altres llocs d'interès que queden a una distància relativament pròxima al temple, així com les paradetes amb els formatges i la mel i mató típics del lloc, cafeteria, etc.

Ruta circular Abadia de Montserrat -> Sant Jeroni
Track GPS

Itinerari Montserrat