Participació en el projecte Art descalç per la terra (quart d'ESO i Cultura audiovisual de primer de Batxillerat 2022-2023)

per Astrid Casademunt Garre darrera modificació 2023-06-02T12:18:35+02:00

Enguany El Puig ha participat en un altre projecte organitzat per l’oenagé Justícia i Pau. Ha consistit en la realització dels reportatges de quatre artistes els quals exposen les seves obres a la mostra d’Art descalç per la terra la qual es pot visitar fins el 9 de juny de 2023 al Centre Cívic de la Barceloneta.

L’alumnat que ha participat han sigut quatre alumnes d’El Puig, dos de quart d’ESO i dos alumnes de Cultura audiovisual de primer de Batxillerat. Els esmentats alumnes són l’Ann Rusadze la qual ha fet el reportatge de la pintora Natalia Cajiao, el Nathan Linares qui ha fet el reportatge de la pintora Mireia Cifuentes, la Jiale Huang és l’autora del reportatge de l’escultora Teresa Riba i l’Alex Jimenez ha realitzat el reportatge de l’escultor Francesc Soldevila. Gràcies al guiatge i la coordinació de l’Anna Jarque i de l’Astrid Casademunt s’han pogut portar a terme aquests treballs.

Per acabar, la inauguració de la mostra d’Art descalç per la terra es va dur a terme al Centre Cívic de la Barceloneta el 18 de maig de 2023 i va assistir la professora Astrid Casademunt i l’Ann Rusadze en representació dels companys participants. L’Ann va poder llegir en veu alta les paraules d’agraïment que van escriure els seus companys adreçades als artistes als quals els havien fet els reportatges i a totes les persones que havien fet possible aquest treball.

A continuació us escric l’enllaç mitjançant el qual podreu veure l’esmentat vídeo d’Art descalç per la terra:

https://drive.google.com/file/d/1cIDD_5StZvwwtWtAeDRWv1Ch48zH27FT/view?usp=sharing

Moltes gràcies a tothom.

Astrid Casademunt

Professora de l’institut Puig Castellar

Santa Coloma de Gramenet, maig de 2023