24 alumn@s participant al mSchool Scratch Challenge Adventure!!

per Ione Rivas darrera modificació 2021-06-08T20:07:38+02:00

Avui, 24 alumnes de 2n d'ESO del nostre institut, han participat en la jornada ON-LINE de Scratch Challenge Adventure organitzat per mSchool per tots els alumnes de cicle mitjà i superior de primària i 1r i 2n d'ESO de tot Catalunya.

El programa mSchools és una iniciativa de mEducation que impulsa Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i GSMA.

mSchools ajuda a alumnes i docents a integrar les tecnologies mòbils a l'aula, el qual permet obrir noves vies d'ensenyament i aprenentatge que milloren el rendiment i l'ocupabilitat.

A la jornada d'aquest any, en total, han participat 55 centres, 104 grups i 1908 alumnes.

L'aventura d'aquest curs consistia a recórrer un camí fins a arribar al final, i un cop allà s'hauria d'obrir una pantalla per triar entre dues caixes. En cas d'encertar la capsa correcta guanyaria, altrament s'hauria de fer el camí una altra vegada. Per solucionar aquest repte han tingut 1 h i 30'.

Us deixem un enllaç on podeu consultar els reptes presentats per tots els centres de Catalunya, on també estan els tres que s'han presentat per part del Puig Castellar.

Consulta les solucions adoptades als reptes de l'aventura plantejada!