Certamen de lectura en veu alta

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2024-05-17T09:01:17+02:00
Aquest curs, dos alumnes de 1r d’ESO han participat en el Certamen de Lectura en veu alta 📗​📖​📃​🌈🌍​🪿​

un concurs que des de fa anys organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. 

 

Per participar-hi l’Aalif i el Nizar s’han preparat la lectura: El lleó sobre la porta de Onjali Q Raúf. El llibre ens explica en primera persona les vivències d’un adolescent:

 

“Des que tinc ús de la raó, la gent sempre se'ns ha quedat mirant, a la meva família i a mi. El meu pare diu que és perquè som «especials». Però mai hi ha ningú que s'assembli a nosaltres, o a la meva amiga Sangeeta, en els llibres d'història de l'escola. No obstant això, aquest any és diferent. Perquè en una excursió per estudiar la Segona Guerra Mundial, he vist el meu nom esculpit sobre una de les portes de l'església, sota un lleó daurat. Encara no sé qui va ser aquesta persona que compartia el meu nom, però el que sí que sé és que va ser un heroi. I això ho canvia tot. De fet, és possible que, amb la meva ajuda, sigui capaç de canviar la història”.

 

Des de gener han dedicat hores del seu temps lliure i s’han preparat molt bé la lectura en veu alta. Han pogut millorar enormement l’expressió oral i la comprensió escrita.

 

Aalif i Nizar, ENHORABONA I MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!

PHOTO-2024-03-08-09-41-21.jpg

IMG_5668.jpg