PREMI SAMBORI ÒMNIUM 2021

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2023-06-13T12:13:47+02:00

logo_sambori1.jpeg

Com cada any, Òmnium Cultural ha convocat el Premi Sambori, un concurs de narrativa escolar que té per objectiu promoure l’ús literari del català a tots els nivells educatius d’escoles i instituts de tots els territoris de parla catalana.

I aquest curs estem molt contentes perquè 11 alumnes del Puig hi han participat. Per a la categoria de batxillerat es van presentar la Sara (201), la Marina (102), l’Elena (103), la Nour (103) i la Laura (103). La Mireia i la Laia (de 4t A) van concursar per a la categoria de 2n cicle d’ESO, i l’Hugo i la Sofía (de 1r C), i la Lucía i la Laia (de 2n A) ho van fer per a la de 1r cicle. A totes i tots els participants, moltes gràcies! Els vostres textos eren realment esplèndids!

I la notícia no acaba aquí, perquè enguany 2 de les nostres alumnes han resultat premiades! Sí! Són l’Elena Martín i la Laia Rodríguez, que han estat finalistes de la demarcació Barcelonès Nord en la seva categoria, i que passen a la fase següent: concursar amb els altres finalistes de tot Catalunya! El passat 28 d’abril es va celebrar l’acte de lliurament de diplomes a l’Espai Betúlia de Badalona. Noies, moltíssimes felicitats i molta sort!

Cliqueu als títols de les narracions premiades i gaudiu-ne!

Els Berkeley, de Laia Rodríguez (4t A)

Les cartes, d’Elena Martín (103)

foto_sambori1.jpeg

foto_sambori3.jpeg

foto_sambori2.jpeg