IRATXE CASTOSA, PREMIADA ALS PREMIS UPF DE TR D’ENGINYERIA

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T17:53:41+02:00

El passat divendres dia 24 de març va tenir lloc al saló d’actes de la Universitat Pompeu Fabra la presentació dels deu Treballs de Recerca de Batxillerat que aquesta universitat havia escollit com a finalistes dels Premis Universitat Pompeu Fabra en enginyeria i matemàtica aplicada, entre més de 70 que s’havien presentat de tot Espanya.

L’acte va ser presidit per Miquel Oliver, Vicerector de Qualitat i Projectes Estratègics, Enric Peig, Director de l'Escola Superior Politècnica i Anders Jonsson, Sotsdirector del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions.

Iratxe Castosa Cabeza, alumna del Batxillerat 201 del nostre Institut va ser seleccionada entre els finalistes pel seu Treball de Recerca, titulat “Projecte de construcció d’un escenari destinat al Festival d’Eurovisió a la ciutat de Barcelona”, dirigit per la professora de Tecnologia, Sra. Adoración Cañal.
Després de la presentació dels deu treballs i de la deliberació del jurat, es va realitzar el lliurament de premis als quatre millors treballs de recerca (1r i 2n premi i dos accèssits) i la Iratxe va quedar seleccionada amb un dels accèssits.

La nostra enhorabona a la Iratxe Castosa per la seva magnífica feina i pel premi, i a la professora que el va dirigir.