Trobada d'antics alumnes

Jornada per trobar antics companys, recordar altres temps, intercanviar adreces electròniques, números de mòbil, recórrer les aules i l'institut i presentar la família als vells amics

Aprofitant l'avinentesa de les jornades de portes obertes, organitzem aquesta convocatòria un dissabte al matí (3 de març de 2007) per facilitar que els antics alumnes de l'institut  puguin venir a trobar-s'hi en un dia d'evocació i felicitat i mostrar a la seva família (la seva parella, els seus fills, els seus amics...) les aules on van estudiar la secundària (el BUP, el COU, l'ESO, el Batxillerat o algun dels cicles, d'Informàtica o d'Administració)... i els qui s'animin, fins i tot podran contribuir a formar l'Associació d'Antics Alumnes. L'acte central de benvinguda als antics alumnes i de presentació de les perspectives de la jornada tindrà lloc a la sala d'actes, a les 12 h.

Ens agradaria organitzar també exposicions de fotografies, pintures, ceràmiques... fetes per ex alumnes nostres. Si voleu col·laborar amb les vostres obres en aquesta mostra, envieu un correu electrònic a:

webpuig@iespuigcastellar.xeill.net

Us hi esperem el 3 de març!