Sou a: Inici / Departaments / Educaciò física / Notícies / 2018 / Torneig de futbol femení

TORNEIG DE FUTBOL FEMENÍ 2018

Des del Departament d'Educació Física portem molts anys organitzant el Torneig Femení de Futbol Sala per celebrar el dia de la dona.
Vam iniciar aquest Torneig per  donar protagonisme a les nenes i noies esportistes,  per tal que ocupin un espai,  diàriament envaït pels nens i nois del centre,  per ressaltar la igualtat de gènere en la pràctica d'un esport com és el futbol, considerat presumpta i exclusivament masculí, per reivindicar la igualtat en el respecte i l'acceptació de les diferències i sobretot per gaudir d'una competició sana, divertida i exempta de comentaris i actituds discriminatòries.

Enguany aquest torneig te un caire especial.  
Per una banda perquè s'afegeix a una reivindicació general en tots els sectors professionals i àmbits socials per donar visibilitat als rols de la dona.
Per altra, perquè el volem dedicar a una dona que  ha treballat per la difusió de la pràctica esportiva i dels seus valors. Amb afecte, protecció, exigència, energia i entusiasme ha tramès a l'alumnat  en les hores d'educació física la importància de l'activitat física I l'esport.  Gràcies Nury.

ENHORABONA    A  LES  GUANYADORES  2B/E I 4A  !!
FELICITATS A TOTES LES PARTICIPANTS  !!!