TORNEIG DE FUTBOL FEMENÍ 2018

per Imma Vilar darrera modificació 2020-03-25T16:08:25+01:00

Des del Departament d'Educació Física portem molts anys organitzant el Torneig Femení de Futbol Sala per celebrar el dia de la dona.
Vam iniciar aquest Torneig per  donar protagonisme a les nenes i noies esportistes,  per tal que ocupin un espai,  diàriament envaït pels nens i nois del centre,  per ressaltar la igualtat de gènere en la pràctica d'un esport com és el futbol, considerat presumpta i exclusivament masculí, per reivindicar la igualtat en el respecte i l'acceptació de les diferències i sobretot per gaudir d'una competició sana, divertida i exempta de comentaris i actituds discriminatòries.

Enguany aquest torneig te un caire especial.  
Per una banda perquè s'afegeix a una reivindicació general en tots els sectors professionals i àmbits socials per donar visibilitat als rols de la dona.
Per altra, perquè el volem dedicar a una dona que  ha treballat per la difusió de la pràctica esportiva i dels seus valors. Amb afecte, protecció, exigència, energia i entusiasme ha tramès a l'alumnat  en les hores d'educació física la importància de l'activitat física I l'esport.  Gràcies Nury.

ENHORABONA    A  LES  GUANYADORES  2B/E I 4A  !!
FELICITATS A TOTES LES PARTICIPANTS  !!!