Dia Internacional de la Infància

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2021-11-17T23:24:02+02:00

csm_Cartell-Festa-Infancia-21-INSTAGRAM_4b5022dacf.jpg

Benvolgudes, benvolguts,

Les polítiques adreçades a la infància són estratègiques per a la ciutat i es demostra a través del reconeixement rebut com Ciutat Amiga de la Infància el passat any 2019 per part d’UNICEF. Aquest reconeixement posa de manifest com l’Ajuntament de la ciutat ha posat en marxa polítiques locals transversals de protecció de la infància, alhora que promociona i amplia els seus drets. Santa Coloma és una ciutat per viure en família i treballa per garantir una infància plena dels seus ciutadans i ciutadanes més joves.

Així, en el Dia Internacional de la Infància, el 20 de novembre, la ciutat commemora aquesta efemèride i aprofita aquest moment de l'any per fer la major difusió dels drets de la infància entre la població en general, però especialment entre les famílies i els propis nens i nenes. És també un bon moment per poder explicar a la població com es defensen i promouen els drets de la infància des de l'àmbit local, exposant quines polítiques públiques es desenvolupen a nivell local que persegueixen aquesta finalitat. La Festa de la Infància es caracteritza per ser una festa on els nens i nenes són els que expliquen què fan i com defensen els seus drets. Tindrem espectacles fets per nens i nenes, exposicions sobre projectes i activitats liderades pels més petits i petites.

La Festa de la Infància 2021 es realitzarà al Parc de Can Zam i començarà a les 10.30h. Fins a les 13h es podran gaudir de tallers i activitats i, a partir de les 13h, podrem gaudir de l’espectacle “Absurd” del Circ Vermut. A més, dintre de la Festa tindrem l’acte “Hola, Nadó!”, que és un acte de benvinguda als nadons nascuts a la ciutat durant el 2021. Us fem arribar amb aquest correu el cartell que estem difonent per xarxes socials.

Us animem a gaudir de la festa amb nosaltres i a fer difusió entre les famílies del vostre centre.

Moltes gràcies i molt agraïda.