ACTIVITATS GIUP

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2022-01-25T00:35:18+02:00

Al Puig ens agrada gaudir d’estones amb els petits de la comunitat educativa i mica en mica anem recuperant els bons costums malgrat que ens movem en temps incerts que d’una manera o altre ens afecten i condicionen.

torrebaldovina.JPGbanus.JPG

Algunes de les activitats de Giup es van posant en marxa. L’alumnat de 4t de l’ESO ha presentat els contecontes a l’Escola Torre Balldovina i a l’Escola Banús on, tot i que va ser telemàtic, l’experiència va resultar força enriquidora. Els grups de P5 i 1r de primària es van rebre amb molta il·lusió i els mestres van acompanyar-nos amb molta generositat. Els donem les gràcies des d’aquí. 

escola santa coloma.JPG

També s’ha fet la primera masterclass de ball, en aquest cas a l’Escola Santa Coloma. Les alumnes han preparat una coreografia que de seguida a motivat als ballarins i ballarines de 5è i 6è. La Judit i el Xavi ens han rebut molt cordialment i ha resultat una tarda molt divertida. El ball era engrescador i ho han pogut anar aprenent  per, finalment, fer-ho tots junts d’una tirada. Hem descobert més d’un talent!