Carreguem piles: Giup 2018/2019

per Yolanda Moneo darrera modificació 2020-03-25T18:36:43+01:00
Giup 2018/19

Hem començat un nou curs i amb ell reprenem el projecte Giup amb novetats. Enguany incorporem noves propostes per cobrir totes les necessitats que han sorgit arrel de ampliar els objectius de Giup. Podeu veure el cartell presentat als diferents centres amb l'oferta d'activitats.

Ens hem volgut adreçar, com sempre, als més petits, seguint la línia d'acompanyament -referent, que és un del eixos transversals i proposem activitats de reforç de lectura, reforç escolar, representacions teatrals, visites lúdiques a l’institut, dinamització de festes fent tallers diversos. 

Tanmateix ens agrada reforçar les relacions interpersonals entre iguals perquè volem seguint construït vincles de qualitat. Per tal de dur-lo a terme organitzem tornejos interns i construïm parelles lingüístiques per acompanyar als nouvinguts en una nova etapa no sempre del tot fàcil. Els nostres padrins també estan formats per poder resoldre conflictes a través de la mediació. Els alumnes que ho necessiten poden acudir directament a ells o posar-si en contacte a través del seu correu electrònic: giup@elpuig.xeill.net

Amb aquesta il·lusió seguirem treballant, perquè ens agrada el que fem. Perquè tenim plena confiança en els nostres joves, perquè han de ser, i de fet són, els que han de creure que sí poden tot allò que es proposin.

Cartell d'enguany amb les activitats proposades als diferents centres:cartell.jpg

Fotografies d'algunes activitats ja realitzades:

- Alumnes de 6é de l'escola Torre Balldovina

IMG_20190204_151833.jpg

 

IMG_20190204_155725.jpg

 

- Taller de pintacares a l'escola Serra de Marina

Taller de pintacares a l'escola Serra de Marina