Sou a: Inici / Usuaris / Institut Puig Castellar / Curs 2012-2013 / Teatre al Puig

Teatre al Puig

Cinc obres de teatre representades per alumnes del nostre institut
Quan 20/12/2012
de 09:00 a 13:30
On Sala d'actes de l'Institut Puig Castellar
Nom de contacte
Telèfon de contacte 93 391 61 11
Assistents Alumnat d'ESO.
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

El dijous 20/12/2012 els alumnes d'ESO (els de 1r i 2n a les 9:00 i els de 3r i 4t a les 11:30) podran veure cinc petites representacions teatrals a càrrec de grups d'alumnes del nostre institut dirigits per les professores Vanesa Bolancé i Belinda León: tres peces de l’assignatura optativa de teatre i dos de l’extraescolar del Teatre del Puig.

Les obres del grups de Belinda León són dos.

La primera representada pels alumnes de primer i segon d’ESO  que es titula Esto está mal, de  l’autora  Isis Eugenia Calderón,  és una petita peça on es barregen diferents personatges de ficció que volen sortir en un conte que no és el seu.

La segona es titula Se vende una mula, d'autor anònim, representada pels alumnes de 2n cicle de l’institut i de primer de batxillerat, és una comèdia dels errors on Don Pedro, un senyor que vol vendre la seva  mula,  confon el comprador de la mula amb el promès de la seva filla i creu que el promés de la filla és el comprador de  la mula.

Les obres del grup de Vanesa Bolancé són també dos: La asamblea de los ratones, d'Iriarte, i El padre bueno de la niña mala, de Germán Castro Blanco.

Esperem de tot cor que us agradin, ja que les hem fet amb moltes ganes i esforç.