SORTIDA DELS ALUMNES DE 1r D'ESO AL MUSEU EGIPCI

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T17:47:38+02:00

La darrera setmana del mes de maig els i les alumnes de 1r de l’ESO del nostre institut sortiren de les aules i visitaren el Museu Egipci de Barcelona.

En aquesta visita, el nostre alumnat va aprendre més coses sobre la vida dels antics egipcis: com vivien, quines eren les seves creences, com s’organitzaven socialment, quins gustos tenien... Així doncs, al llarg de la visita van poder veure les joies i els ungüents que empraven per maquillar-se, com eren els llits i els seus accessoris, la importància dels escarabats per a la religió egípcia o  com representaven les seves creences místiques.

Després de fer la visita guiada per les instal·lacions del museu, tot l’alumnat va participar en un taller de momificació, on descobriren qui podia accedir a aquest ritual i quins passos s’havien de seguir.

Una vegada finalitzada la visita al Museu anàrem al Palau Robert, on els nostres alumnes gaudiren d’un merescut esmorzar i després van fer una ullada a l’exposició fotogràfica de l’agència EFE, instal·lada als jardins del Palau.

Per últim, abans de tornar a Santa Coloma, van fer una caminada pel passeig de Gràcia per contemplar i gaudir de les meravelloses edificacions d’aquesta artèria de la ciutat i en especial de la Pedrera (la Casa Batlló).
 
Professorat i alumnat van quedar molt contents d’aquesta experiència i esperem que es puga repetir en el futur.

José Manuel Antón.