EL GRUP DE HIP HOP DE L'INSTITUT, A LAS VEGAS!

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T16:52:14+01:00

A l'institut, tenim la sort de comptar amb una exalumna, la Marina Carmona, que des de fa anys fa classes de hip hop als nostres alumnes com a activitat extraescolar. Ara fa dos anys, va muntar un grup, anomenat MANNEKIN, que a còpia de molta feina i dedicació ha transcendit l’activitat extraescolar fins a convertir-se en un grup amateur de hip hop de gran qualitat que participa amb força èxit en festivals de hip hop d’arreu de Catalunya.

Enguany, el grup ha quedat classificat en primer lloc de la categoria júnior del campionat Hip Hop International 2016, el premi del qual és representar Espanya al Mundial World Hip Hop Dance Championship 2016 que se celebrarà als EEUU, a la ciutat de Las Vegas.

Però per sufragar els costos del viatge necessiten recaptar bastants diners. Per això, estan buscant el patrocini d'alguna institució o empresa. A més a més, el dia 17 de juny a les 18:00 tindrà lloc al saló d'actes de l'institut un festival de música i hip hop a 10 € l'entrada. No us el perdeu!

Perquè comproveu la magnífica qualitat de MANNEKIN, podeu clicar en el link següent, on veiem la seva exitosa actuació en el Voging festival.

Enhorabona, artistes!