Al Puig celebrem la diversitat lingüística!

per admin darrera modificació 2021-03-05T13:55:55+02:00
Per commemorar el Dia Internacional de la Llengua materna els nostres alumnes van poder participar en diverses activitats.

FOTO_WEB1.JPG

Per commemorar el Dia Internacional de la Llengua materna, que se celebra el 21 de febrer, els nostres alumnes van poder participar en diverses activitats per donar a conèixer la diversitat lingüística a l’institut i fomentar-ne el respecte.

Enguany, hem redactat unes autobiografies lingüístiques precioses i hem buscat informació sobre llengües diverses. Ens hem convertit en aprenents de fins a 11 llengües! Ens hem apropat a l’amazic, l’armeni, el bangla, el dàrija, el mandarí, el panjabi, el portuguès, el quítxua, el rus, l’urdú i el wu en els tastets lingüístics, gràcies als nostres companys i companyes de classe, que han estat mestres de la seva llengua materna. També hem reflexionat sobre els usos lingüístics en l’àmbit familiar elaborant els nostres cercles lingüístics i, finalment, hem fet una gimcana/concurs per anar resolent els enigmes i les curiositats que se’ns plantejaven a La volta al món amb les llengües.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació! Si cliqueu sobre cada activitat, podreu comprovar com n’han arribat a ser de bonics i interessants, els treballs!

AL PUIG, CELEBREM LA DIVERSITAT LINGÜÍSTICA!