Aprenentage Plurilingüístic al Puig (APP)

per El Puig darrera modificació 2022-05-20T18:52:37+02:00

El nostre centre, arran d'haver participat en el Pla Integrat de Llengües Estrangeres (PILE) 2012-2014 promogut pel Departament d'Ensenyament, continua potenciant amb el pla d'Aprenentatge Plurilingüe al Puig (APP) l'ús de l'anglès en assignatures que no són pròpiament la de llengua anglesa.

Web PILE

Web del PILE
(que va donar lloc al projecte APP)

Les actuacions de l'APP es s'inicien en els Cicles Formatius de les famílies d’Administració i Gestió i d’Informàtica (que són les que tenim al nostre centre) i pretenen continuar en l'ESO i el Batxillerat.

Per conèixer més i veure una mica del que hem anat fent en aquest àmbit (materials docents, activitats, etc.) podeu fer clic en aquest enllaç o a la imatge de dalt. Enjoy it!

Projecte EOI TOGETHER

Des del curs 2018/2019, l'institut Puig castellar, junt amb l'Escola Oficial d'Idiomes, participa en una engrescadora oportunitat de practicar la llengua anglesa per a l'alumnat de Formació Professional.

Captura.PNG

Podeu trobar tota la informació al següent enllaç, el qual pertany al Departament d'Ensenyament:

FP & EOI TOGETHER

Durant aquest curs 2022/2023, l'alumnat de Formació Professional ha pogut gaudir d'unes hores de col·laboració amb l'Escola Oficial d'Idiomes, la qual ha ofert el següent projecte:

- 1 hora setmanal durant 6 setmanes de classes en viu de preparació de titulació de l'idioma anglès.

- Professor/a nadiu a disposició del grup d'alumnes.

- Sessions via meet amb temari i continguts sobre l'aprenentatge de l'idioma.

- Demostració del modus operandi de l'escola a través del professor/a.

Ha estat una experiència enriquidora, dirigida a aquell alumnat interessat en seguir formar-se en l'aprenentatge de llengües estrangeres, a més a més de seguir cursant els seus estudis.

Amb aquest projecte, l'alumnat té l'opció de conèixer de primera mà com el pot ajudar l'EOI a obtenir títols d'idioma amb un aprenentatge de qualitat i pròxim.

A continuació, podreu veure el vídeo que va optar al concurs de l'EOI:

VÍDEO EXPERIÈNCIA EOI