Dedicatòries

Dedicatòries d'algunes de les persones que ens han visitat

Dedicatòries

 • Per un excel·lent institut! Bona feina feta durant molts d'anys a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Ens ha ajudat a ser cada dia millors! Gràcies, de tot cor. Núria Parlon, Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, amb motiu de l'acte de presentació de l'Escola Esportiva d'Atletisme Jaume López de Egea, el 17 de setembre de 2010.
 • Gracias por escucharnos y animarnos. Sergio Férnández, entrenador d'atletisme, ex velocista, campió de Catalunya Júnior de 100 m i Subcampió d'Espanya Promeses de 200 m.
 • Per a tots els alumnes i professors de l'institut. Jaume López de Egea, entrenador d'atletisme i ex atleta internacional de la Selecció Espanyola i de la Selecció Catalana, el de 17 de setembre de 2010, amb motiu de la presentació a la sala d'actes del Puig Castellar de l'Escola Esportiva d'Atletisme que porta el seu nom.
 • Gràcies per haver convidat a la Federació Catalana d'Atletisme [a la presentació pública de l'Escola Esportiva d'Atletisme Jaume López de Egea]. Tot el millor per l'escola de l'atletisme i per l'institut. Josep Maria Antentas, maratonià i VicePresident de la Federació Catalana d'Atletisme.
 • Molt agraïda per la seva invitació i per continuar entre tots contribuint al món científic. Mónica Vállez (investigadora, amb motiu de la seva conferència sobre Neuropsicología y cerebro de las emociones, el 19 de novembre de 2008, davant d'alumnes de batxillerat dels instituts de Santa Coloma de Gramenet).
 • Gràcies per haver-me donat l'oportunitat de compartir, durant una estona, la vostra tasca educativa. Joan Melé (director de Triodos Bank, amb motiu de la seva participació a les jornades de Tecnolliure, octubre de 2008).
 • Ha estat tot un plaer compartir amb tots vosaltres aquest espai de reflexió i de denúncia sobre les greus violacions del Dret internacional i dels Drets Humans a l'Iraq. [David Bondia, professor de Dret Internacional Públic de la Universitat de Barcelona i director de l'Institut de Drets Humans de Catalunya, en record de la seva conferència al nostre institut sobre La postguerra a l'Iraq, 20 de maig de 2008.]
 • Santa Coloma ha estat un municipi amb implicació dels centres docents en el procés de normalització lingüística. Davant dels nous reptes, estic convençut que els centres tornaran a estar a l'alçada d'aquest moment històric pel que fa als reptes lingüístics. S'agraeix la implicació de l'IES Puig Castellar per oferir-se de forma reiterada com a punt de trobada. (Ignasi García-Plata, inspector en cap, 22 de febrer de 2008, amb motiu de la jornada de presentació de l'aplicatiu del Projecte lingüístic de centre.)
 • Per als animosos companys de l'IES Puig Castellar, perquè mantigueu sempre l'entusiasme. Amb afecte, Màrius Serra (escriptor, amb motiu de la seva conferència "Paraules per a les aules", 22 de febrer de 2008).
 • Avui, gràcies al Projecte Lingüístic, tinc la primera oportunitat de visitar el vostre centre, l'IES Puig Castellar, però es tracta només d'un petit tast de la visita tranquila i completa que voldria fer ben aviat. Sé del vostre treball, que ve de lluny i que ens assegura que Santa Coloma compta amb una Institució (més que Institut) de primera fila en l'educació dels seus ciutadans. Felicitats i fins ben aviat! (Ernest Maragall, Conseller d'Educació, 22 de febrer de 2008.)
 • A l'IES Puig Castellar, on m'he adonat clarament que està portat per persones de gran sensibilitat humana i de gran amor pels alumnes. (Albert Bastardas i Boada, professor de la Universitat de Barcelona, amb motiu de la seva conferència "Escoles i llengües a la Catalunya glocal", 22 de febrer de 2008.)
 • ¡Gracias! Ha sido una muy grata reunión y una novedad para mí encontrarme a los 75 años de edad en un coloquio con jóvenes sobre "todo y todas las cosas". ¡Gracias otra vez! (Claudio Naranjo, xerrada Què fem aquí?, 28 de novembre de 2008.)
 • L'Astronomia ha estat un dels grans motius que han fet avançar l'Humanitat. Sovint es parla de la pol·lució química, però gairebé mai de la pol·lució lumínica que ben aviat no ens deixarà mirar les estrelles. Cal que en siguem conscients i que protegim el cel.  (Jordi Isern, investigador, amb motiu d'una conferència sobre astronomia, "La mort de les estrelles", per a l'alumnat de Batxillerat, 14 de novembre de 2007.)
 • Esperem que els esforços que esteu fent tinguin els resultats desitjats. No només aquells que es refelexen en les avaluacions dels vostres alumnes sinò en el record dels ex alumnes que, al llarg de la vida, reconeixen que molts professors i professores els hi van deixar marques inesborrables. Ànim i endavant. (Jaume Carbonell, director de la revista Cuadernos de Pedagogia, amb motiu de la seva participació a les jornades Diàlegs sobre educació, el 25 d'abril de 2007.)
 • Entusiasmat, com sempre, de poder compartir amb els col·legues de professió i debatre aspectes educatius en aquestes Jornades en que reflexionem amb diferents mirades sobre l'educació. Moltes gràcies per convidar-me a participar i sempre que vulgueu. (Xavier Chavarria, inspector d'educació, amb motiu de la seva participació a les Jornades de 25 d'abril de 2007.)
 • Moltes gràcies! Amb afecte. (Maria Rosa Espot, autora del llibre La autoridad del profesor: qué es la autoridad y cómo se adquiere, con motivo de su participació en els Diàlegs sobre educació).
 • Amb molta satisfacció he tingut l'oportunitat de participar amb una iniciativa tan interessant com els Diàlegs sobre educació. Moltes felicitats. (Joaquim Prats, president del Consell d'Avaluació de Catalunya, amb motiu de la seva participació als Diàlegs sobre educació.)
 • Els diàlegs (les converses) són el fonament de la humanitat. Que per molts anys els puguis seguir organitzant. (Joan Domènech, del Moviment de Renovació Pedagògica i director CEIP, amb motiu de la se va participació als Diàlegs sobre educació.)
 • Moltes gràcies a l'IES Puig Castellar i al seu director, Paco Gallardo, per la seva invitació i per la iniciativa d'organitzar unes magnífiques jornades. (Joan Subirats, catedràtic de Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb motiu de la seva participació als Diàlegs sobre educació.)
 • Amb tota la meva il·lusió per poder explicar allò que en el fons em va ensenyar el meu institut: "s'ha d'analitzar la realitat i ser molt crític per aconseguir el triomf social dels treballadors". (Carles Mata, director de l'IES Salvador Espriu i president d'AXIA, associació de directors de centres d'ensenyament públics de Catalunya, 25 d'abril de 2007.)
 • Happy Hackers (Richard Stallman, amb motiu de la seva conferència sobre programari lliure, 29 de març de 2006).
 • Pel Paco i tots els amics de l'IES Puig Castellar que amb la seva feina són exemple de millora de la vida per les noves generacions i per a tots nosaltres (Jordi Vilardell, realitzador de TV3, amb motiu d'una gravació d'un programa de la sèrie Fòrum Júnior, 29 de març de 2006).
 • M'agrada molt venir-vos a veure. Ja és el segon cop i sempre és un plaer. Santa Coloma em porta molts records ja que va ser aquí on vaig començar la meva carrera professional a l'ensenyament. I ara vinc a parlar dels meus llibres! Una abraçada. (Pilar Garriga, autora d'Un estiu a Borneo, d'entre altres, amb motiu de la seva conferència al Puig, 16 de gener de 2006).
 • Con motivo de la conferencia "El científic a l'abast", del 10 de noviembre de 2005, muchas gracias por vuestra acogida y por la labor que desarrolláis por el futuro de la ciencia (Gerardo Jiménez, investigador del CSIC).
 • Aquí he passat els anys més feliços de la meva vida. Dubto, encara, si he ensenyat quelcom. Tanmateix, el que és segur és que vaig aprendre molt (Antoni Mussons, ex professor de Matemàtiques, ex director de l'IES Puig Castellar i autor del llibre Fonaments matemàtics de la Física del segle XX, amb motiu d'una visita al Puig el 5 de novembre de 2005).
 • Thanks for the magnific reception and all the information we got. Edward Karten, professor de secundària d'un institut d'Amsterdam, amb motiu de la seva visita de treball al nostre el 20 d'octubre de 2005.
 • Good luch with your good work, thank you for having us today. Chaia Levie, del Montessori Lyceum Amsterdam, amb motiu d'una visita de treball al nostre centre el 20 d'octubre de 2005.
 • Thanks for your kindness. It was an interesting day. Mariejan Koóyman, professora de secundària d'un institut d'Amsterdam, amb motiu d'una visita de treball al nostre centre el 20 d'octubre de 2005.
 • Muy interesante vuestro instituto. Gracias por todo y quizás hasta la vista en Amsterdam. Joana Tjong Ahiet, professora d'un institut de secundària d'Amsterdam, amb motiu d'una visita de treball al nostre centre el 20 d'octubre de 2005.