Conexió a 1800m del IES PuigCastellar ( amb mapa ! )

per Roger Borrell darrera modificació 2020-03-25T16:14:01+02:00
Expansió de la xeill

Hem establert conexió amb la XEiLL des de un 5è pis a Sant Andreu des del qual hi havia visió directa al IES Puig Castellar. La senyal era prou bona. Amb una mitjana de 5/92 va arribar a un pic de 9/92. La conexió de prova es va produir en horari lectiu, sobre les 18:40. Es navegava per internet molt depressa i sense cap problema. Tot plegat un gust.

En un proper article explicarem exactament que es necessita per conectar a la xeill i tots els passos que hem seguit per fer la conexió

En aquest article només pretenc donar una visió general de l'estat de XEiLL a l'altre riba del Besos

Si volem que la XEiLL s'extengui amb rapidesa hem de mapejar la ciutat i dividir feina

Estic segur que Sta Coloma,Badalona i el districte de Sant Andreu de Barcelona estaran aviat integrats a la XEiLL.

[Clica la imatge per fer-la més gran]ccaptura de pantalla

Si algú de vosaltres és un usuari de la XEiLL i es conecta des de qualsevol punt present en el mapa comuniqueu-m'ho i us inclouré al mapa. Qualsevol informació que aporteu sobre la XEiLL serà inclosa. Jo no conec ubicació dels centres de primaria i secundària a Sta. Coloma ni on es posaran els pròxims 10 nodes. N'hi ha algún en el mapa? Podeu modificar el fitxer vosaltres mateixos i enviar-me les modificacions. El fitxer original el teniu al final de l'article. També podeu transmetre la informació a través del jabber: roger@jabber.iespuigcastellar.xeill.net, del correu intern roger@valinor o contestar amb un comentari en aquest mateix article. També es fàcil editar la foto amb algún programa de dibuix simple (tipus paint) amb alguna marca visible.

Es important resaltar algunes característiques geogràfiques que el mapa no pot mostrar:

  • Hi ha visió directa entre el IES Puig Castellar i el IES Dr. Puig Vert. Per tant es pot establir un enllaç directe entre aquests dos instituts.

  • Es molt problable que entre el IES Puig Vert i les Escoles de Baró de Viver hi hagi visió directe, també es problable que des d'aquest institut es vegin les escoles de Trinitat Vella (CEIP Ramon Berenguer III i EMB El tren).Per tant el IES Dr. Puig Vert és un centre amb una situació estratègica.

  • Entre el IES Dr.Puig Vert i el CEIP Ignasi Iglesias no hi ha visió directa, però només els separen un bloc de pisos.

  • Entre el CEIP Ignasi Iglesias i el CEIP Pare Nolasc hi ha dos blocs de pisos

  • Entre el CEIP Pare Nolasc i el EBM Palomar hi han un munt de blocs de pisos i la conexió directa és impossible.

Poso a l'abast de tothom el fitxer del mapa amb tota la seva iconografia per si algú volgués reutilitzar-la o enviar-me modificacions del mapa: instituts, escoles, usuaris de la XEiLL... És un document de dibuix del Open Office Sant_andreu.sxd. Advertència:Tots els components estan agrupats, si volguessiu modificar, copiar o enganxar elements primer els heu de desagrupar.