SANT JORDI 2014

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T17:46:44+02:00


La jornada de Sant Jordi d’enguany va transcórrer amb l’alegria i la participació entusiasta d’alumnat i professorat. Com que al saló d’actes no hi cabem pas tots, es va organitzar en tres actes consecutius: 1r Cicle d’ESO de 8 a 10, 2n Cicle d’ESO de 10:30 a 12:30 i Batxillerat i Cicles de Formació Professional d’1 a 2.

Els actes van consistir en la recitació per part de l’alumnat de nombrosos poemes en castellà, català, anglès i fins i tot en llatí! Aquestes recitacions, laboriosament preparades a classe i memoritzades, es van alternar amb el lliurament de premis literaris en les diferents modalitats als nostres joves escriptors, els textos dels quals van ser llegits per professors i professores.

Hi va haver diverses interpretacions musicals que van amenitzar les celebracions: uns vint alumnes de 1r d’ESO van interpretar amb flauta diverses peces musicals, sota la batuta de la nostra professora de música, Sra. Filomena Atrio; l’alumne Jordi Garrote va interpretar un vals a quatre mans amb el nostre professor de música Sr. Abraham Tena; l’alumna Estrella Martínez, va interpretar al violí la música de la pel·lícula La llista de Schindler, amb l’acompanyament al piano de la Sra. Atrio; per acabar, la Sra. Atrio i el Sr. Tena van tenir la gentilesa d’interpretar una peça de Mozart a quatre mans.

La jornada es va dedicar als 75 anys de la mort camí de l’exili del poeta Antonio Machado, amb una representació a càrrec del Grup de Teatre del Puig, preparada i dirigida pel nostre alumne de Batxillerat David S. Murga, amb la col·laboració del Sr. José Luis Budria, professor de Literatura Espanyola. També es va recordar la recent defunció de Gabriel García Márquez i el centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli.

Enllaços: