Sou a: Inici / El centre / Notícies / 2013-2014 / UNA ALUMNA DEL PUIG, FINALISTA DEL III CONCURS DEL SALÓ DEL CÒMIC

UNA ALUMNA DEL PUIG, FINALISTA DEL III CONCURS DEL SALÓ DEL CÒMIC

UNA ALUMNA DEL PUIG, FINALISTA DEL III CONCURS DEL SALÓ DEL CÒMIC

Lidia Montero, finalista del III Concurs Escolar Saló del Còmic

Us comuniquem amb alegria que l'alumna de 2n d'eso A Lidia Montero ha estat seleccionada com a finalista del III Concurs Escolar Saló del Còmic i ha tingut el seu treball exposat dins el recinte del 32è Saló Internacional del Còmic de Barcelona (Palau 1 de la Fira de Barcelona a Montjuïc) durant els 4 dies de durada l'esdeveniment.

L'alumna, acompanyada de la família i la seva professora de Dibuix, Marta Reixach, van assistir a l'acte de lliurament de premis que va tenir lloc diumenge 18 de maig a les 14:00 hores a la Sala d'Actes del Palau 1 de la Fira de Barcelona a Montjuïc.

Pel fet d'haver quedat finalista la Lidia va rebre un diploma per part del Departament d'Educació i Ficomic, un lot de còmics i moltes felicitacions verbals per part dels organitzadors del concurs, que feien referència a la maduresa i a la fina ironia que l'alumna aconsegueix transmetre amb el seu treball.

Enhorabona, Lidia!


Trobareu la relació de finalistes a la pàgina de L'Impuls de la lectura del Departament d'Ensenyament  (http://www.xtec.cat/web/projectes/lectura/impulslectura)