UNA ALUMNA DEL PUIG, FINALISTA DEL III CONCURS DEL SALÓ DEL CÒMIC

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T17:46:53+02:00

Us comuniquem amb alegria que l'alumna de 2n d'eso A Lidia Montero ha estat seleccionada com a finalista del III Concurs Escolar Saló del Còmic i ha tingut el seu treball exposat dins el recinte del 32è Saló Internacional del Còmic de Barcelona (Palau 1 de la Fira de Barcelona a Montjuïc) durant els 4 dies de durada l'esdeveniment.

L'alumna, acompanyada de la família i la seva professora de Dibuix, Marta Reixach, van assistir a l'acte de lliurament de premis que va tenir lloc diumenge 18 de maig a les 14:00 hores a la Sala d'Actes del Palau 1 de la Fira de Barcelona a Montjuïc.

Pel fet d'haver quedat finalista la Lidia va rebre un diploma per part del Departament d'Educació i Ficomic, un lot de còmics i moltes felicitacions verbals per part dels organitzadors del concurs, que feien referència a la maduresa i a la fina ironia que l'alumna aconsegueix transmetre amb el seu treball.

Enhorabona, Lidia!


Trobareu la relació de finalistes a la pàgina de L'Impuls de la lectura del Departament d'Ensenyament  (http://www.xtec.cat/web/projectes/lectura/impulslectura)