CONDOL I SOLIDARITAT AMB EL POBLE PAQUISTANÈS

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T16:48:55+01:00

 

El dia 22 de desembre, a les 12:30, vam fer un minut de silenci com a mostra de condol i de solidaritat amb el poble paquistanès, pel terrible assalt el dia 16 de desembre a uns escola de Peshawar, en què un escamot d'homes van assassinar 148 persones indefenses, la immensa majoria dels quals eren nois i noies de l'escola.

És difícil que hi hagi explicació per un fet així, que pugui dissimular la més completa deshumanització dels qui l'han comès; que no palesi la decidida voluntat de sotmetre el poble mitjançant la por i el terror, sense escrúpols de cap mena.

És evident també, com va passar a Mèxic, que la destrucció de l'ensenyament laic i científic és un dels objectius principals de les organitzacions que perpetren aquests crims.

És un fet que la protecció i l'extensió a tots els nois i noies del món de l'ensenyament laic, humanistic i científic i de la coeducació, és més necessari que mai, per tal de bandejar fanatismes, corrupció, mentides i guerres, i per poder construir un món més just.

Aquest minut de silenci vol ser una abraçada a les famílies paquistaneses afectades, així com als nostres estudiants paquistanesos, i vol expressar el propòsit de no defallir en la defensa de l'educació i d'un món millor.