Fem matemàtiques: un grup a la segona fase.

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T18:21:31+01:00

Com cada any, aquest curs escolar l’institut Puig Castellar ha participat en el concurs «Fem Matemàtiques» que organitza diferents associacions de matemàtiques per a fomentar el gust per les Matemàtiques entre  l’alumnat de 6è de Primària i 1r i 2n d’ESO.

Aquest curs escolar hi han presentat els seus treballs dos grups de 1r d’ESO.  Però a més d’aquesta notícia estem molt contents perquè un grup de 1r C format pels alumnes  Lorena Esteban, Mireia Marcos, Josep Adrià Mallafré i Laura Santiago, va superar la primera fase del concurs i va ser seleccionat per a la segona fase.

El dissabte, dia 6 d’abril, es va celebrar a Gironella la segona fase, on aquests alumnes van estar gaudint, durant tot un matí ple de reptes matemàtics, amb altres nois/es d’arreu de Catalunya, resolent problemes de forma individual i col·lectiva, on havíem de posar a prova el seu enginy i la seva capacitat de raonament.

Des d’aquí volem felicitar aquests alumnes i engrescar-los a que segueixin gaudint de les Matemàtiques. També volem agrair l’esforç de les professores Margarida Mercadal i Laura Antón (cap del departament de Matemàtiques),  que han cregut en ells i els han acompanyat a arribar fins aquí. També volem tenir un reconeixement per l’esforç que han fet els pares, per estar al seu costat quan estaven resolent els problemes de la primera fase, quan s’estaven preparant per a la segona fase i per acompanyar-los fins a Gironella un fred i plujós dissabte d’abril.