NOVA PARTICIPACIÓ EXITOSA AL PREMI DELS JAK

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T17:49:39+02:00

L'associació JAK (joves artistes kolomencs), amb el suport de Fondo Comerç, va convocar per 4a vegada el seu Concurs de Relats Curts, enguany amb el tema de l'amor. Alguns alumnes de 2n D, estimulats i orientats per la seva tutora, Adoración Cañal, van decidir presentar-s'hi.

El primer premi constava d'un val de 75 euros a gastar a les botigues de Santa Coloma, i el segon premi en un val de 20 euros per a gastar a la llibreria Carrer Major.

El jurat conformat per la regidora de cultura del l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, la Sra. Petra Jiménez, i per l'Associació Colomenca de Literatura (Acolite), presidida pel Sr. Salvador Redón, van seleccionar com a finalistes per a la categoria d'entre 13 i 17 anys a quatre nois i noies, tres dels quals eren alumnes del nostre centre. Els seus noms són:

Lucas Dos Santos Pereira (2D)
Óscar Fernández López de Coca (2D)
Plutarco Adalyd Martínez (1D)

Óscar Fernández López de Coca va ser galardonat amb el segon premi. La resta de finalistes van rebre un obsequi d'una tapa i una beguda gratis a un local de Santa Coloma, El Despatx.

Entre els participants de cada categoria, es sortejava un e-book. La sort va escollir també a una alumna del nostre centre, Helena Cardoner Liñán, de 2D.

Enhorabona a tots els participants: tots hi heu guanyat amb la vostra voluntat de manejar la ploma i de posar-vos a prova.

Textos finalistas: