El Puig Castellar obre l'oficina internacional

per Roger Borrell darrera modificació 2020-03-25T19:28:59+02:00

Ahir 29 de Febrer va obrir oficialment la oficina internacional. Ho volíem fer coincidir amb el multilingual day pero hem tingut diversos endarreriments.

La oficina internacional pretén donar servei d'informació, assessorament i alhora oportunitats d'experiències internacionals a alumnes i professors del Puig Castellar, però també d'instituts veïns. De fet aquesta oficina neix amb vocació de servei per a la ciutadania de Santa Coloma en general i especialment als joves de Santa Coloma.

La necessitat d'aquesta oficina s'ha fet palesa amb el temps. Aquest any més de 50 alumnes i 10 professors de Santa Coloma hauran participat en experiències internacionals que es gestionen des d'aquesta oficina.

El Puig Castellar manté projectes conjunts amb instituts veïns com per exemple Les vinyes i La bastida i acords de col·laboració amb la ONG Mundus, un mundo a tus pies.

A més a més aquest any l'ajuntament de Santa Coloma s'afegeix com a col·laborador. Això permet que es facin al Mas fonollar cursos de idiomes molt assequibles per els ciutadans de Santa Coloma.

Al costat de la porta de la Oficina internacional hi ha un panell de suro en el qual estan penjades totes les ofertes que van sortint. A hores d'ara ja estan penjades un munt de ofertes! Us recomanem molt que passeu, tant a alumnes com a professors.

A la porta de la oficina internacional hi ha l'horari d'atenció, tant del coordinador internacional del Puig com de la ONG Mundus. Podeu a més a més concertar hores de visita amb les vostres classes de tal manera que puguem explicar als vostres alumnes les opcions internacionals que tenen. Estarem encantats d'atendre-us.

Més informació:



Us recordem els canals de comunicació que podeu fer servir:

  • Telèfon: +34 93 189 09 02
  • Correu electrònic de la coordinació internacional del Puig: erasmus@iespuigcastellar.xeill.net
  • ONG Mundus:international@asociacionmundus.com
  • Horari de l'oficina