Èxit de la Biblioteca Humana

per Rubén Arroyo darrera modificació 2020-03-25T19:30:56+02:00

bbhum.PNG

Hi ha moments en què necessitem saber com han viscut altres persones les seves experiències per atrevir-nos a sortir de la nostra zona de confort i escriure i viure la nostra pròpia història. La Biblioteca Humana ha provocat que aquestes experiències es comparteixin i es gaudeixin de manera conjunta, en un esdeveniment tan especial com el que vivim el passat divendres 8 de novembre.

Durant la tarda de l'divendres 8 de novembre vam desenvolupar al Centre Cívic de Fons de les nostres activitats favorites 'La Biblioteca Humana!. De cinc a set de la tarda vam tenir l'oportunitat d'escoltar el testimoni dels nostres llibres humans. L'activitat es va desenvolupar d'una manera dinàmica i enriquidora per a totes les persones assistents. D'una banda, els llibres van gaudir de l'experiència d'una manera diferent a la que estan acostumats/es, ja que aquesta vegada eren els que comptaven l'experiència que havien viscut.

D'altra banda, els/les assistents van rebre de primera mà experiències, consells i realitats diferents d'ex-Erasmus + VET - encara que una vegada que fas una estada Erasmus + ja ho ets per a tota la vida - que havien viscut fa poc el que possiblement ells i elles visquin en un futur. També vam poder comptar amb alguns/es dels nostres voluntaris/es internacionals, els/les quals van estar compartint el que estan vivint durant la seva estada a Espanya. Finalment, les nostres companyes van gaudir molt a l'veure l'èxit que va suposar aquest esdeveniment i la felicitat que es respirava en l'ambient.

Un ambient sa i col·laboratiu en el qual els/les participants s'animaven a sortir de la seva zona de confort i creaven noves històries, totes plenes d'il·lusió i ganes. Com a colofó a una tarda de divendres diferent, vam anunciar els/les guanyadors/es de l'sorteig de vals de Decathlon i vam gaudir d'un pica - pica, en què vam poder seguir parlant sobre diferents temes d'una manera distesa. Va ser un plaer comptar amb tantes persones procendetes principalemte dels centres de el consorci de Santa Coloma de Gramenet (INS Puig Castellar, INS La Bastida i INS Les Vinyes), ja que així l'intercanvi i l'enriquiment conjunt va ser encara més gran. Des Mundus volem col·laborar amb el nostre entorn local desenvolupant diferents activitats que ens permetin mostrar al jovent els diferents projectes als quals poden accedir des dels seus centres educatius. Aquesta experiència ens ha fet reflexionar sobre com la vida està plena de llibres humans i com més puguem llegir, més gran serà el nostre coneixement i les nostres ganes de viure noves experiències.

Fins la propera Biblioteca Humana!