Èxit del Taller Europass

per Rubén Arroyo darrera modificació 2020-03-25T18:30:52+01:00
WhatsApp Image 2019-10-30 at 10.19.29.jpeg

Durant el passat 29 d'octubre, vam realitzar el taller Europass a l'Institut Les Vinyes. L'objectiu de l'activitat va ser ajudar els estudiants de diferents centres del Consorci de Santa Coloma (Les Vinyes, La Bastida i El Puig) a fer el seu currículum i carta de motivació en format Europass. Aquests documents són molt necessaris i és útil aprendre a fer-los, ja que són necessaris per a les fases de selecció per a les Beques Erasmus. És un requisit fonamental que demanen els nostres socis europeus per poder trobar-los empreses per realitzar el període de pràctiques.

 

 

 

 

Les nostres companyes Brian i Lídia els van explicar trucs i diferents maneres per realitzar un bon CV i una carta de motivació professional i amb la qual se sentissin còmodes totes les persones. Mentre els anaven explicant totes les parts (secció d'educació, experiència laboral, competències, etc.) paral·lelament ells i elles anaven omplint la seva plantilla.

L'objectiu final va ser que tots els assistents tinguessin fet el seu CV i carta de motivació a la fi de la sessió. Tots i totes les assistents van realitzar una feina molt bona i es notava el motivats i motivades que hi eren. També en aquest tipus d'experiències es perceben les ganes que tenen les persones joves de seguir desenvolupant-se de manera internacional.

En aquest taller també van utilitzar el curs de Belle com a eina. L'Institut la Bastida farà un taller pròximament, en què també es tractaran aquests temes.

Finalment i perquè l'experiència sigui encara més "enriquidora", entre les persones que lliurin un bon CV farem un sorteig de 50 € de Decathlon. El sorteig es farà el proper 8 de novembre durant la Biblioteca Humana. Aquest esdeveniment s'organitza perquè ex-erasmus de cursos anteriors expliquin les seves experiències als que s'aniran d'Erasmus aquest any. 

 


El suport de la Comissió Europea per a l'elaboració d'aquesta publicació no implica l'acceptació dels seus continguts, que és responsabilitat exclusiva dels autors. Per tant, la Comissió no és responsable de l'ús que pugui fer de la informació aquí difosa.