Agraïments a la comunitat de l’institut Puig Castellar

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2022-03-23T08:15:06+02:00

Agraïments a la comunitat de l’institut Puig Castellar per la tasca solidària i la gran capacitat de recapte en l'ajuda al poble ucraïnès.

25c873fd-588f-4a76-866a-f5ebab06c5aa.jpeg

7b6a9a7a-7645-4119-bd02-381dc86d3501.jpeg

Valeri Ventura, contacte de l’empresa Ferrolan encarregada de la recollida del material i aliments pel poble ucraïnès, ens ha fet arribar els agraïments al recapte solidari que es va organitzar a l’institut i un recull d'imatges de la gestió de la separació i emmagatzematge del material recollit. A tots i totes vosaltres que veu participar-hi:
Bon dia,
Us informen que tot i les dificultats per la vaga de transports hem aconseguit entregar els 55 palets d'ajuda humanitària als punts col·laboradors del consolat ucraïnès, el ZAL de la Zona Franca i Sant Fost de Campsentelles.
Agraïm l'esforç de la direcció, el professorat i les famílies i alumnes de l'escola Puig Castellar per la gran tasca solidària i la gran capacitat de recapte. Us fem arribar les felicitacions i l'agraïment de tothom qui ha col·laborat en aquesta campanya solidària, especialment el de la comunitat ucraïnesa.
Compartim un petit recull d'imatges amb tot el procés de separació i emmagatzematge al nostre centre logístic i el posterior transport al ZAL de la Zona Franca i Sant Fost amb la col·laboració de Protecció Civil i la Fundació Banc dels Aliments. En els pròxims dies el material recaptat partirà direcció a l'oest d'Ucraïna, on ben segur farà molt bon servei.
Atentament,
Valeri Ventura