REPORTATGE TORNEIG FUTBOL ESO

per Institut Puig Castellar darrera modificació 2022-01-25T18:39:33+02:00

Des de sempre, al Puig Castellar s’han realitzat tornejos esportius als patis durant unes setmanes del curs. Aquests tornejos van dirigits als alumnes de tota l’ESO. El curs 2021-2022 no ha sigut de menys! Els partits es van jugar i el torneig va finalitzar el darrer trimestre. Llavors, en aquest reportatge us oferim un petit resum del torneig de futbol i dels partits.

Els partits del torneig van estar molt interessants i lluitats pels equips. Tant el públic com els jugadors els van gaudir, amb certa rivalitat, ja que a vegades hi havia algun que altre incident entre els jugadors degut a l’ambient de rivalitat que regnava als partits. El públic seguia el partit i recolzava el seu equip predilecte. Els jugadors van donar el millor de si mateixos per intentar guanyar el torneig. En quant als àrbitres, van saber portar molt bé l’arbitratge i aquest va ser just per a tots els jugadors. Després d'entrevistar-los, ens van dir que estaven molt contents del treball que havien realitzat i, generalment, la gran majoria d’ells ens van confirmar que voldrien tornar a arbitrar més vegades als tornejos.

Concluint aquest reportatge, considerem que fer tornejos esportius al centre és quelcom positiu que fa millorar la convivència de tots els que formem part del centre ja que es gaudeix tant organitzant-lo, com jugant-lo i com visualitzant-lo. Desitgem que aquests tornejos perdurin molt més de temps alPuig Castellar!

Serena Cruz Rico i Irene Menchón García de la classe 4rt A

REPORTATGE TORNEIG FUTBOL ESO

torneig_futbol_2021_22.JPG

TORNEIG FUTBOL CURS 2021-2022 A L'ESO