PRESENTACIÓ DEL CARTELL DELS 50 ANYS

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T19:15:31+02:00

El passat dia de Sant Jordi es va fer públic el cartell guanyador del concurs per a escollir el cartell dels 50 anys de l'institut, el qual ha de servir per ser emblema de l'esdeveniment i fer-ne difusió.

El cartell guanyador, on destaca ple de llum l'edifici de l'institut sota un cel nocturn facit d'estrelles, porta escrit el bonic lema: "Ens omple de llum" (que ens fa pensar en el lema de la Universitat de Barcelona: "Libertas perfundet omnia luce"). És un cartell ple de color, de claror i de meravella, obra de Paula Pérez, alumna de 2n d'ESO.

cartell guanyador.jpg



Com a finalistes, hi va haver els bonics cartells de Marta Aguilera, de 4t d'ESO, Cristina Mozo, de Cicle Superior d'AiF, i Wen Bin, també de 4t d'ESO, els quals podeu veure a les fotos 1, 2 i 3, respectivament.


A la foto 4 veiem la Paula Pérez que recull de les mans de la Cap de Departament de Dibuix, Sra. Astrid Casademunt, el 1r premi: una càmera esportiva.


A les fotos següents, veiem els meritoris cartells d'altres alumnes que també es van animar a concursar: Jazmín Tempo (f.5), Luís Guilherme Passos (f.6) i Yaritza Manobanda (f. 8), de 4t d'ESO; Héctor Fernández López de Coca (f. 7), de 2n d'ESO.