EXCURSIÓ AL MUSEU PICASSO

per El Puig darrera modificació 2020-03-25T18:16:04+01:00

CAM03555.jpg

El dia 7 de febrer 2n d'ESO vam anar d'excursió al museu Picasso. Cada grup tenia un monitor que els acompanyava en la visita i els ensenyava i explicava els quadres que hi havia al museu. Va ser una excursió que en va agradar molt. En entrar, el meu grup i jo el primer quadre que vam anar a veure va ser el de:

La primera comunió: Aquest quadre està pintat amb oli sobre tela. La nena que surt vestida de blanc en el quadre està agenollada llegint el missal. Picasso utilitza molt colors càlids com el vermell, el marró,...

També vam veure el quadre del monument a Colomon , des de un balcó, Picasso el pinta. Picasso utilitza la tècnica del cubisme que va ser un moviment artístic durant el segle xx. En el quadre també s’ aplicava pintura a l’ oli i en el quadre va utilitzar ta tècnica del puntillisme.

Un altre quadre que vam veure va ser el de terrats de Barcelona que el va pintar durant l’ època blava. El utilitza colors molt freds
el color blau).

Per últim van veure las meninas. Aquest quadre originalment és de Velàzquez. Picasso estableix el cubisme en el quadre fent un dramàtic canvi en els personatges que apareixen ( la princesa Margarida d’espanya, les seves dames d’ honor o el mateix Velàzquez). Predominen colors freds sobretot.

Nour Belhadj Hasnaoui 2 n D